Fjällräven – kvalitet och komfort

Sommarjackor är svåra att vara utan i norden foto eventyrsportse
Sommarjackor är svåra att vara utan i norden (foto: eventyrsport.se)

I stort sett oavsett vilken sorts kläder du saknar så finns det tips för det. Det svenska märket Fjällräven är känt för att producera varor av hög kvalitet, oavsett om det är byxor, skor, tält, handskar, väskor eller tröjor.

All utrustning för vandringen

Deras sortiment av varor har utvecklats markant under de senaste åren och Fjällräven har blivit en symbol för friluftslivskläder i hög kvalitet. De flesta människor känner säkert till den kända ryggsäcken med märket Fjällräven. En rymlig och robust ryggsäck som kan användas både till picknick, på vandringar och som skolväska. Det är många år sen den kom upp i butikerna för första gången och över åren har den fått sällskap av många olika varianter.

Populär väska från Fjällräven

Nu finns den både i vanlig storlek, extra stor, mindre och liten storlek, samt i alla möjliga färger. En Fjällräven ryggsäck har lyckats uppnå kultstatus med sin enkla design och samtidigt kunna ge dig precis vad du behöver av en väska. Det betyder att du inte betalar för en massa smart bärteknik och smarta spännen. Istället får du en ryggsäck i bra kvalitet som du stensäkert kan ha i flera år, om du tar bra hand om den.

Se de olika sorterna av ryggsäckar från Fjällräven hos www.eventyrsport.se